Klavan videointervjuus: kõik mängisid hästi ja rabasid nii kuis jaksasid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ragnar Klavani koduklubi Augsburg mängis UEFA Euroopa liiga kuueteistkümnendikfinaalis 0:0 viiki kuulsa Liverpooliga. Kordusmängu eel on Saksamaa meeskonnal seega kõik võimalused edasipääsuks olemas. Klavan tegi suurepärase esituse: juhtis kaitseliini ja jagas ründajatele suurepäraseid sööte. Mees ise jäi mängu järel endale omaselt tagasihoidlikuks ning tõstis esile meeskonna hea esituse. 

«Täna oli hea mäng meie poolt. Meil on alati nii, et kui anname endast sada protsenti, siis me mängime hästi. Siis oleme kaitses kompaktselt ja ees ohtlikud. Täna oli näha, et meestel oli säde silmis ja me tahtsime võidelda. Kahjuks me väravaid ei löönud, õnneks ei teinud seda ka vastased. Mõlemal poolel olid head võimalused ja usun, et pealtvaatajate jaoks oli huvitav mäng,» rääkis Klavan pärast mängu Postimehele.

Uefa.com-i lugejad valis Klavani mängu parimaks, kuid keskkaitsja ise enda esitust esile ei tõstnud. «Võtan enda esituse samamoodi kokku nagu meeskonna oma. Ma arvan, et me kõik mängisime hästi, rabasime nii kuis jaksasime ja tegime kõik endast oleneva. Keskkaitsjana on mul hea meel, kui hoiame taga nulli. Järelikult oleme oma tööd teinud hästi.»

WWK Arena atmosfääri kohta oli eestlasel vaid kiidusõnu, kuna Liverpooli vastu tegid fännid isegi parema esituse kui tavaliselt. «Täna oli nagu mingi kirss tordil lisaks. Meie fännid on sellised, kes toetavad oma meeskonda nii heas kui halvas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles