Levadia palkas Venemaa esiliigas mänginud ääreründaja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Kobzar ja Levadia spordidirektor Sergei Pareiko.
Jevgeni Kobzar ja Levadia spordidirektor Sergei Pareiko. Foto: FC Levadia / Facebook

FC Levadia täiendas ridu 23-aastase Venemaa jalgpalluri Jevgeni Kobzariga, teatab klubi oma kodulehel. Nii vasakul äärel kui ründeliinis tegutsev Venemaa esiliiga kogemusega mängumees sõlmis üheksakordse Eesti meisterklubiga kaheaastase lepingu.

Kobzar avaldas lepingu allkirjastamise järel heameelt FC Levadiaga liitumise üle. «Väga tore on Eestis ja Tallinnas oma karjääri jätkata. Mulje FC Levadia klubist on väga positiivne, meeskond võttis mind väga hästi vastu. Kaaslased on asjalikud ja toredad ning usun, et üheskoos suudame püstitatud eesmärgid täita. Tahan Premium Liigas hästi mängida ja seeläbi oma karjääris sammu edasi astuda,» ütles Kobzar.

FC Levadia spordidirektor Sergei Pareiko rõõmustas samuti meeskonna värske täienduse üle. «Tugevneme päev-päevalt. Meeskonnale tuleb ainult kasuks, kui konkurents erinevatel positsioonidel teravamaks muutub. Loodame, et Jevgeni kohaneb meie meeskonna ja liigaga kiiresti ning aitab meid püstitatud ülesannete täitmisel. Oleme tema liitumise üle väga õnnelikud,» ütles Pareiko.

Kobzar on Venemaalt, Stavropolist pärit ründaja ja vasakäär, kes varem mänginud Moskva CSKA ja Moskva Lokomotivi duubelmeeskondades ning FK Himki rivistuses Venemaa esiliigas. Viimati esindas Kobzar FK Sahhalini ja Zenit-Iževskit.

Levadiaga on uue hooaja eel lisaks Kobzarile välismaalastest liitunud veel Venemaa poolkaitsja Anton Mirantšuk, Kameruni kaitsja Tabi ja poolkaitsja Gando. Samuti kannavad uuel hooajal Levadia särki Eesti koondist esindanud Igor Morozov ja Rimo Hunt ning mängukeelu alt vabanenud Maksim Podholjuzin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles