Lahtis võidutses Frenzel, võistluse võitnud norralane diskvalifitseeriti

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Frenzel
Eric Frenzel Foto: SCANPIX

Kahevõistluse MK-etapil Lahtis võidutses sakslane Eric Frenzel, Eesti kahevõistlejad Karl-August Tiirmaa ja Kail Piho kvalifikatsioonist edasi ei pääsenud. 

Eric Frenzel jõudis 10 km murdmaadistantsi finišisse ajaga 23.57,7. Kolmandalt positsioonilt suusarajale startinud sakslasele järgnes jaapanlane Akito Watabe, kes kaotas liidrile 1,7 sekundit. Kolmanda koha sai norralane Jan Schmid, kes lõpetas sakslasest 32,2 sekundit hiljem. 

Hüppevooru järel liider olnud norralane Jarl Magnus Riiber jõudis esimesena ka finišisse, kuid diskvalifitseeriti, sest kasutas staadionialal vale võistlusrada.

Eesti kahevõistlejad Karl-August Tiirmaa ja Kail Piho põhivõistlusele ei pääsenud. Karl-August Tiirmaa hüppas 94,5 meetrit (62,8 punkti) ja sai 52. koha. Kail Piho piirdus 89-meetrise hüppega (54,3 punkti) ja oli 55 mehe konkurentsis 54. 

Maailmakarika üldliidrina järkab 1011 punktiga Frenzel, teisel kohal olev Watabe on kogunud 844 silma ning 689 punktiga on kolmandal positsioonil Fabian Riessle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles