Kimi Räikkönen rääkis uue hooaja eel suurtest plaanidest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja uue hooaja algus on lähenemas ning selle eel rääkis oma uuest autost ning aasta eesmärkidest Ferrari sõitja Kimi Räikkönen.

Ferrari, kes tahab sel aastal kõvasti kandadele astuda viimaste aastate valitsejale Mercedesele, esitles eile uue hooaja masinat SF16-H'd. Räikkönen, kes lõpetas eelmise hooaja neljanda kohaga, selgitas, et kuigi hetkel veel on vara uue auto kohta lubadusi anda, on meeskonnal ja ka temal isiklikult uueks hooajaks suured sihid.

«Uus aasta, uus auto. Meeskonna jaoks on alati põnev uut autot tutvustada, aga meie jaoks on see veel põnevam, sest saame seda esimest korda proovida,» rääkis Räikkönen. «Enda plaanidest rääkides tahan ma loomulikult, et läheks hästi ja ma võidaksin sõite ning võitleksin meistritiitli eest. Samas on praegu veel vara rääkida, sest me pole uut autot proovida saanud. Vaatame, kuidas meil testisõidud lähevad, ja eks hakkame sealt edasi minema, aga olen kindel, et hooaja alguseks oleme igati valmis,» lisas soomlane.

Tänavune F1 sarja hooaeg saab avapaugu 20. märtsil, kui sõidetakse Austraalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles