Tartu alistas võrkpalli Saja liigas ülikindlalt TTÜ

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Saja liigas kohtuvad alistas Tartu Bigbank kodusaalis kindlalt 3:0 TTÜ meeskonna, loovutades geimides vastastele vaid 16, 14 ja 14 punkti. Võitjatele tõi Taavi Nõmmistu 15 punkti ja Markus Uuskari lisas 10 punkti, TTÜ resultatiivseim oli üheksa punktiga Sander Rätsep. Mäng kestis kõigest tunni ja viisteist minutit.

Enne mängu:

Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Saja Liiga põhiturniir on jõudnud finišisirgele. Jäänud on veel eesootava ja järgmise nädalavahetuse mängud ning siis on selge, kellel on asja kaheksa parema hulka ja kel mitte. TTÜ peab ülitähtsa kohtumise pühapäeval kodusaalis Rakvere Võrkpalliklubiga, kuid päev varem tuleb võõrsil mõõtu võtta Tartult, vahendab Volley.ee.

Kui TTÜ tahab ka järgmisel nädalavahetusel veel esikaheksa koha eest võidelda, siis on nende ülesanne lihtne. Punkte on vaja. Praegu lahutab neid viimasest play-off-kohast kuus punkti, kusjuures tabeli kaheksas on just Rakvere. 

Loomulikult pole TTÜ meeskond veel püssi põõsasse visanud, ent realistlikult kaalutledes nentis juhendaja Janis Sirelpuu, et ühisliiga play-off-koht võib klubile sel hooajal püüdmatuks jääda. «Nüüd on vaja neli allesjäänud vooru väärikalt lõpuni mängida. Eesootavat nädalavahetust võib võtta kui Eesti meistrivõistluste veerandfinaalide proovieksamit, sest ühega selle nädalavahetuse oponentidest tuleb meil just seal vastamisi minna,» rääkis Sirelpuu.

Täna TTÜd võõrustava ja homme Pärnuga kohtuva Bigbank Tartu meeskonna juhendaja Oliver Lüütsepa sõnul on nende miinimumeesmärgiks teenida alanud nädalavahetuselt kolm punkti. «TTÜ vastu tunneme kodusaalis võidukohustust, Pärnu on liiga liidrina väga tugev vastane ja nende vastu sõltuvad meie võimalused paljuski vastase häälestusest ja koosseisust. Kui pakutakse rohkem kui kolme punkti, siis peame geimilõppudes leidma õiged lahendused ja need külmanärviliselt realiseerima. Eelmisel nädalavahetusel Selveri vastu me sellistes olukordades ülesannete kõrgusel polnud,» rääkis Lüütsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles