Suur suu jätab Reali peatreeneri ilma mitmest miljonist eurost

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newcastle Unitedi uus peatreener Rafael Benitez.
Newcastle Unitedi uus peatreener Rafael Benitez. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi endine peatreener Rafael Benitez jääb oma suure suu tõttu eeldatavasti ilma mitmest miljonist eurost.

Aastavahetuse paiku juhendaja toolilt vallandatud Benitez kritiseeris avalikult Realis toimuvat, kuid väljaande La Gazzetta dello Sport kinnitusel oli tema lepingus punkt, mis keelab seda teha ning jätab hispaanlase ilma kopsakast summast. Benitez peaks kokkuleppel klubiga teenima veel neli miljonit eurot ja arvestatavad boonussummad, kuid seda vaid tingimusel, et ta hoiab vallandamise asjaolud ja muu klubis toimuva enda teada. Klausel kehtib juuni lõpuni.

Benitez võttis aga lõppeval nädalal kanali BT Sport vahendusel Reali suhtes kriitiliselt sõna. «Teeme selgeks, mis viimase paari aasta jooksul juhtus. Olete näinud, kuidas lahkuvad Jose Antonio Camacho, Vicente Del Bosque, Manuel Pellegrini, Jose Mourinho ja Carlo Ancelotti – selles klubis pole lihtne peatreener olla. Kõike tuleb teha täiuslikult. Niipea kui midagi viltu läheb või juhatuse esimehe arvates midagi viltu läheb, oled plindris. Loomulikult on ootused kõrgel, sest mängime nädalas kahel päeval ja treenima viiel. Mina olin arvamusel, et kõik läheb hästi, aga fännid muutusid närviliseks ja esimees muutus närviliseks ning sestap vahetatigi peatreenerit,» sõnas Benitez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles