Võidukas Viru Sputnik lükkas Narva PSK kullapeo edasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki
Jäähoki Foto: SCANPIX

Jäähoki Eesti Meistriliigas alistas Kohtla-Järve Viru Sputnik täna Škoda jäähallis HC Panteri 4:2 (1:0, 2:1, 1:1), parandas sellega oma hõbedašansse ning lükkas Narva PSK kullapeo vähemalt nädala võrra edasi.

Viru Sputniku poolel viskas Vassili Titarenko kaks väravat ja andis ühe resultatiivse söödu. Lisaks temale olid täpsed Sergei Novikov (1+1) ja Maksim Semjonov. Anatoli Jakovlev andis kaks väravaga lõppenud söötu. 

Pantrite väravad viskas Paul Sillandi, mõlemale puhul oli eeltöö tegijate hulgas Anton Levkovitš. HC Panteri väravavaht Roman Šumihhin tõrjus 28 ning Viru Sputniku Anatoli Dubkov 35 vastaste pealeviset.

Meistrivõistluste tabeliseis:

  1. Narva PSK 23 (10)
  2. HC Panter 13 (11)
  3. Viru Sputnik 12 (10)
  4. Noortekoondis 3 (3)

Tabeliseis medaliarvestuses:

  1. Narva PSK 20 (9)
  2. Viru Sputnik 12 (9)
  3. HC Panter 10 (10)

Järgmisel nädalavahetusel peetakse Jäähoki Eesti Meistrivõistlustel kaks kohtumist. Laupäeval, 27. veebruaril kell 15.00 kohtuvad Narva jäähallis Narva PSK ja Kohtla-Järve Viru Sputnik, võidu korral kindlustaks Narva PSK Eesti meistritiitli. 

Pühapäeval, 28. veebruaril kell 16.00 kohtuvad Viljandi jäähallis Eesti Talveklassika 2016 raames HC Panter ja Eesti U18 noortekoondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles