Dundee eest lõpuks väljakule pääsenud Anier lõpetas mängu punase kaardiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Erik Prozes

Aasta alguses Šotimaa kõrgliigaklubisse Dundee Unitedisse tagasi kutsutud ja kahes senises karikamängus pingil istunud Henri Anier pääses tänases liigamängus Heartsi vastu lõpuks väljakule, kuid sai kiirelt kaks kollast kaarti ja pidi 90. minutil enneaegselt platsilt lahkuma.

Anier mängis Dundee eest viimati mullu 9. mail, seejärel kimbutasid Eesti koondise ründajat vigastused ning hooaja esimeses pooles laenati ta esiliigasse Hiberniani ridadesse. Täna pääses Anier väljakule 73. minutil, kuid sai 85. minutil esimese ja 90. minutil teisegi kollase kaardi.

Dundee võitis koduväljakul Anieri eemaldamsiest hoolimata Heartsi 2:1, sest alates 40. minutist mängiti Jordan McGhee eemaldamise järel enamuses. Kodumeeskonna avavärava lõi 43. minutil Guy Demel ning võidutabamuse autor oli 88. minutil Paul Paton. Väravale andis söödu seejuures just Anier, jättes palli Patonile kauglöögiks sobivalt ette.

Liigatabelis on United siiski võidule vaatamata 17 punktiga kindlalt viimasel kohal. Eelviimasel real olevast Kilmarnockist lahutab neid ühe vähempeetud mängu juures 11 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles