Kaaberma peab otsustama, kellega olümpia eel koos treenida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kaaberma.
Kaido Kaaberma. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma otsib lähinädalatel vastuseid rasketele küsimustele: millise koosseisuga tuleks minna olümpiaturniirile ja kellega konkurentidest enne olümpiamänge koos treenida?

Rio olümpiale sõidab Kaaberma sõnul epeenaiskond koosseisus, mis võistleb jaanipäeva ajal Poolas toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel. «Peale Euroopa meistrivõistlusi meil nagu muid starte ei ole, enne EM-i tuleb see paika panna ja olenemata, mida nad seal teevad, teeb sama naiskond ka Rios,» vahendab ERR Sport Kaaberma sõnu ETV spordisaatele.

Pärast EM-i jääb olümpiani veel kuus nädalat, kus võistlusi enam pole, kuid vormi lihvimiseks on vaja vastastega treenida ja valida saab seitsme konkureeriva naiskonna vahel, kes võistlevad samuti Rios, sest teised tiimid puhkavad. «USA, Ukraina, Korea ja venelastega on räägitud, kindlasti me peame nendega koopereeruma. Nüüd peame vaatama, mida rumeenlannad ja prantslannad teevad, kindlasti peame nende tiimidega trenni tegema,» sõnas Kaaberma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles