Video: NBA tiitlikaitsja tõestas, et meeskonnaga on kõik korras

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Sean M. Haffey/AFP

Korvpalliliigas NBA teenis väärt võidu tiitlikaitsja Golden State Warriors, kes alistas võõrsil 115:112 Los Angeles Clippersi.

Päev varem oli Warriors võõrsil Portland Trail Blazersile alla jäänud koguni 105:137, aga Clippersi vastu tehti oluliselt parem partii ja poolteist minutit enne lõppu juhiti 13 punktiga. Vahetusmängijad tõid Los Angelese klubi klubi küll lähemale ja lõpusekunditel oli C.J. Wilcoxil võimalus isegi viigistada, aga tema hädavise ei tabanud.

Klay Thompson kogus Warriorsi poolelt 32 punkti, Stephen Curry lisas 23 punkti ning Draymond Green tegi 18 punkti, 11 lauapalli ja 10 korvisööduga järjekordse kolmikduubli. Clippersi kasuks viskasid Jamal Crawford 25 ja Chris Paul 24 punkti, DeAndre Jordan võttis lisaks 16 punktile maha 21 lauapalli.

NBA põhiturniiri liidrina jätkav Warriors sai viie kaotuse kõrvale juba 49. võidu, läänekonverentsi neljandal klubil Clippersil on nüüd 36 võitu ja 19 kaotust.

Kõik tänased tulemused:

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks 109:117 (2 la)
Miami Heat - Washington Wizards 114:94
Minnesota Timberwolves - New York Knicks 95:103
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 112:115

Vaata tabeliseisu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles