Cuprum ei suutnud head algust võiduks vormistada

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Poola Plusligas pidi valusa kaotuse vastu võtma Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatav Lubini Cuprum, kes kahe võidetud geimi järel kolmes järgnevas vastast enam üle mängida ei suutnud.

Väljakul käisid ka mõlemad Eesti koondislased, neist Keith Pupart tegi kaasa kogu kohtumise ja kogus 17 punkti, Robert Täht sekkus mängu episoodiliselt, vahendab Volley.ee.

Curpum alustas võõrsil toimunud vastasseisu turniiritabelis viis kohta madalamal asuva Kielce Effectori vastu suurepäraselt, võites esimese geimi 25:20 ja teise 27:25 resultaadiga. Seejärel tõid võõrustajad mängu pöörde ja saavutasid magusa 3:2 (-20, -25, 26, 21, 14) võidu.

Rünnakuid 50 protsendiliselt realiseerinud ja koduklubile nii 16 punkti toonud Keith Pupart lisas külaliste tulemusse ka ühe blokipunkti. Kuue silmaga plussi jäänud eestlane võttis sajast vastase pallingust vastu koguni 47, näidates seejuures 40 protsendilist täpsust. Esimeses ja kolmandas geimis vahetusest mängu sekkunud Robert Täht sooritas kaks servi.

Kaheksateistkümne vooruga 31 punkti kogunud Lubini esindus hoiab turniiritabelis kuuendat kohta. Kielce Effectori on 15 silmaga 11. kohalt. Turniiritabeli tipus paiknev Kedzierzyn-Kozle Zaksa on parimana saavutanud 50 silma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles