Roma koosseisust välja jäetud Totti: klubil puudub minu vastu austus

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesco Totti
Francesco Totti Foto: SCANPIX

39-aastane Francesco Totti jäeti kohtumises Palermoga AS Roma koosseisust välja. Mängumehe sõnul ei näita pikaajaline koduklubi sellise käitumisega tema vastu aga piisavalt austust. 

«Kui selline olukord jätkub, siis ma lihtsalt ei saa Romasse jääda,» sõnas Totti Eurospordi vahendusel. «Pingil olemine on mulle väga valus. Ma saan aru, et sellises eas saangi vähem mängida, aga nii ma oma karjääri küll lõpetada ei taha. Ma olen Romale nii palju andnud ja tahaksin vastu vaid rohkem austust.»

Endise Itaalia koondislase Christian Vieri sõnul võib Totti nüüd siirduda teise klubisse või oma karjääri sootuks lõpetada. «Ta on füüsiliselt heas vormis ja nüüd on tema otsustada, mida edasi teha,» lausus Vieri. «Oluline on, et keegi ei ütleks talle, mida ta tegema peab. See on tema otsus.»

«Klubi peatreener Luciano Spalletti on hea treener, aga ta peab tegema kaalukaid otsuseid,» lisas Vieri. «Totti võib siirduda nüüd välismaale või Romas oma karjääri lõpetada, aga mida ta ka ei otsustaks, siis see on talle kõige õigem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles