Eesti koondise esinumber jääb MMilt eemale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm
Johanna Talihärm Foto: Tairo Lutter

LASKESUUSATAMINE. Ühendriikide üliõpilassport annab Eesti spordile järjekordse löögi: 3. märtsil Oslos algaval laskesuusatamise MMil ei saa osaleda tänavu Eesti naiste esinumbriks kerkinud Johanna Talihärm. 

«Johanna ei saa MMi ajaks koolist ära tulla. Neil on seal samal ajal oma võistlused,» tõdes laskesuusatamise föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja. «Põhimõtteliselt oli see teada juba hooaja alguses. Võib-olla saab ta MMile tulla tuleval aastal, kui ta on seal paremini sisse elanud ja teatud asjad koolis ette ära teinud.»

Sügisel Ühendriikidesse õppima suundudes polnud Talihärm veel kindel, kas ta peab MMi vahele jätma. Samas märkis ta juba toona, et ülikooli võistlused jäävad peamiselt jaanuari ja märtsi vahele. Näiteks novembris ja detsembris õnnestus tal seetõttu osaleda ka Euroopas toimunud MK-etappidel. Tänavu on ta ainus Eesti naislaskesuusataja, kes MK-sarjas punkte teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles