Tanel Kangert siirdub ülirikkasse Bahreini rattatiimi?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Tairo Lutter

Omaani velotuuri võitnud Vincenzo Nibali, kelle leping Astanaga lõppeb käesoleva aastaga, tuleviku osas on palju spekuleeritud ning sellega seoses on spekulatsioonidesse kistud ka tema üks peamisi abimehi Tanel Kangert.

Itaallast on seostatud Lampre-Merida ja Trek-Segafredoga, kuid viimane jutt viib 2014. aasta Tour de France'i võitja aga hoopistükis Bahreini kuninglikku perekonda kuuluva prints Nasser Bin Hamad Al Khalifa poolt loodavasse uude tiimi, kirjutab Spordipartner.ee.

Itaalia väljaanne La Gazzetta dello Sport kirjutab, et Nibali võtab tiimivahetuse korral kaasa ka enda tähtsamad abilised ja taustajõud. Nibali olulisemate abiliste hulka kuulub kindlasti ka Kangert, kuid pole teada, kas eestlane on tiimivahetusest huvitatud.

28-aastane prints Nasser Bin Hamad Al Khalifa on pühendunud rattur ja triatleet ning Bahreini Olümpiakomitee president, kes andis rattaspordi kõige kõrgemal tasemel võistlema hakkava rattatiimi loomisest teada Instagrami vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles