Siim Luts pallib ka algaval hooajal Levadias

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts.
Siim Luts. Foto: Liis Treimann

Siim Luts allkirjastas FC Levadia jalgpalliklubiga lepingu ning tugevdab meeskonna ridu ka algaval hooajal.

Eelmisel hooajal oli Luts Premium liigas üks silmapaistvamaid mängijaid, lüües 11 väravat. Lisaks krooniti Luts liiga söödukuningaks. Lutsu värske leping FC Levadiaga kehtib 2016. aasta jalgpallihooaja lõpuni, kirjutab Levadia kodulehekülg.

Luts ütles FC Levadia pressiteenistusele, et kogu meeskond läheb hooajale vastu väga hea häälestusega. «Eelmisel aastal jäi kuldmedal võtmata, nüüd tuleb teha vigade parandus ja taas tiitlijahile minna. Meeskond on tugev ja hästi komplekteeritud, meiega liitusid paljud uued mängijaid. Loodame, et saame omavahelise koostöö väljakul hästi klappima ja näitame ilusat jalgpalli,» sõnas ta.

«Siim on väga hea jalgpallur ning meie jaoks ülioluline täiendus. Eelmisel aastal tõestas ta täielikult oma klassi ja ma loodan väga, et temast kujuneb ka algaval hooajal üks kogu liiga võtmemängijaid,» lisas FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles