Teppan tegi Austrias hiilgava partii

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Lõppenud nädalal tegi erakordselt eduka partii Renee Teppan, kes oli Austria võrkpalli kõrgliigas rünnakul pidurdamatu. Eesti koondislase arvele kanti kolme geimiga koguni 24 punkti, millest 21 tulid rünnakul. 

Innsbrucki Hypo Tirol läks laupäeval võõral väljakul vastamisi turniiritabeli viimase Salzburgi SG VC MusGymiga ja vastupanu ei kohanud. Austria parim klubi Tirol saavutas 3:0 (10, 14, 21) võidu. Suurepärase etteaste teinud Renee Teppan kogus kolme geimiga 24 punkti, näidates seejuures erakordset efektiivsust rünnakul - eestlane realiseeris 26-st tõstest koguni 21 (81%). Lisaks aitas diagonaalründaja koduklubi kahe blokipunkti ja ühe serviässaga. Pluss-miinus arvestuses jäi Teppan 20 silmaga plussi, kirjutas volley.ee.

Esikohal jätkaval Innsbrucki esindusel on seitsmeteistkümnest mängust parimana koos 50 punkti. Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi jääb maha nelja ja Grazi meeskond juba viieteistkümne silmaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles