Nädalavahetusel toimuvad Otepääl talialade Põhjamaade noorte meistrivõistlused

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annemarii Bendi.
Annemarii Bendi. Foto: Margus Ansu

Reedest pühapäevani toimuvad Otepääl talialade Põhjamaade noorte meistrivõistlused. Kolme päeva jooksul selguvad parimad murdmaasuusatamises, kahevõistluses ja suusahüpetes

Iga nelja aasta tagant Eestis toimuvatest Põhjamaade noorte meistrivõistlustest võtavad osa kuni 18 aastased sportlased Eestist, Lätist, Soomest, Norrast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest.

Eesti Suusaliidu peasekretäri Jaak Mae sõnul on soodsad ilmastikuolud korraldajatele appi tulnud ja võistluskorda on saadud ka K90 hüppemägi, mille vahepealne soojalaine oli rikkunud. «Saame meistrvõistlused läbi viia täisprogrammiga nii kahevõistluses, murdmaasuusatamise kui ka suusahüpetes,» kinnitas Mae.

Eesti koondis Põhjamaade noorte meistrivõistustel: Mariel Merlii Pulles (Karupesa Team), Hanna - Britt Laursoo (Tartu Suusaklubi), Hanna - Brita Kaasik (Kuningamäe Spordiklubi), Stine Lise Truu (Tartu Suusaklubi), Johanna Treier (Spordiklubi Serviti), Epp Paalberg (Suusavägi/Loksa), Henri Roos (CFC Spordiklubi), Henri Ahtiäinen (CFC Spordiklubi), Robert Klen Mõistus (Nõmme Spordiklubi), Kaarel Karri (Marguse Suusaklubi), Christopher Kalev (CFC Spordiklubi), Jarmo Kaasiku (Ambla Spordiklubi), Annemarii Bendi (Võru SK/Ansumäe SK), Triinu Hausenberg (Võru SK/Ansumäe SK), Taavi Pappel (Nõmme Spordiklubi), Artti Aigro (Põhjakotkas Otepää), Kevin Maltsev (Elva Suusaklubi), Robert Lee (Nõmme Spordiklubi), Robert Toompuu (Nõmme Spordiklubi), Risto Raudberg (Elva Suusaklubi), Markkus Alter (Põhjakotkas Otepää).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles