Ott Kiivikas ravis Türgis nohu Iraagi viinaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas Türgis trenni tegemas.
Ott Kiivikas Türgis trenni tegemas. Foto: fitness.ee

Nii kummaline kui see ka pole, kimbutas Türgis Antalyas viibinud Eesti parimat kulturisti Ott Kiivikat nohu, mida mees omapärasel viisil ravis.

«Ostsin Iraagi viina, et ravida pitsiga. Ei soovita endale koju tellida, kui keegi sinnakanti juhtub minema,» kirjutab täna Eestisse jõudev Kiivikas fitness.ee foorumis.

Järgmise aasta 19.-20. märtsini toimub Londonis esmakordselt amatööride Mr. Olümpia. «Kuuldavasti on seal samasugused kategooriad nagu meeste kulturismi MMil ja sinna saab alaliit üles anda sportlased samadel alustel,» märgib Kiivikas. «Saaksin täita oma unistuse võistelda Mr. Olümpial. Koht pole kaugel ja kohale saaks otselennuga, mis teeks reisimise väga mugavaks. Küsimus on ainult vormi ajastamises, sest kavatsen osaleda ka 20.-23. maini Sofias toimuval EMil. Pean sel juhul kaks kuud vormi hoidma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles