F1 sarja bossi ülestunnistus: vormel-1 on praegu aegade kõige halvemas seisus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: AP / Scanpix

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone rääkis uue hooaja eel sarja üldseisust ning leidis, et kuninglik vormelisari on äärmiselt kehvas seisus.

Ecclestone kommenteeris vormel-1 seisu pärast seda, kui neljakordne maailmameister Sebastian Vettel teatas eelmisel nädalal, et F1 sarjas pole enam «kõige olulisem sport kui selline» ning praegune aeg on tehniliste regulatsioonide tõttu «liiga keeruline», lisades veel ka seda, et «Mercedese valitsemine on paljude fännide jaoks sarjast põnevuse ära võtnud».

Sarja boss paistab olevat Vetteliga ühel meelel. «Enamik osalejaid mõtleb ainult sellele, mis neile lühiajaliselt kasulik on. Selliste inimeste jaoks on pikaajaline strateegia ainult kaks või kolm järgmist sõitu. Tulemuseks on see, et vormel-1 on kõige hullemas seisus läbi aegade. Mina ei kulutaks raha sellele, et oma perekonda sõite vaatama viia, kindlasti mitte,» kritiseeris Ecclestone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles