Luts juunioride MMil veerandfinaalist edasi ei pääsenud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatamine. Pilt on illustratiivne.
Suusatamine. Pilt on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Rasnovis peetavatel suusatamise juunioride ja U23 maailmameistrivõistlustel sõitis juunioride vabatehnikasprindis täna parima koha välja Martin Luts, kes sai 28. koha.

Juunioride vabatehnikasprindis pääses viiest stardis olnud eestlasest ainsana veerandfinaali Luts, kes kvalifikatsioonis näitas päeva 28. aega, kaotades kiireimale Johannes Hoesflot Klaebole +14,09. Viimases viiendas poolfinaalis startinud Martin Luts pidi oma sõidus leppima 6. kohaga ja lõppkohaks täna talle 28.

Karl Erik Rabakukk oli 42. (+18,84), Kaarel Kasper Kõrge 43. (+18,97) ja Rico Jaanipere sai 59. koha (+23,00). Ainsa Eesti naisjuuniorina stardis olnud Seila Peek oli 38. (+18,49).

Meesjuunioride maailmameistriks krooniti norralane Johannes Hoesflot Klaebo, kes finaalis edestas 0,67 sekundiga Magnus Kimi Lõuna Koreast ja 1,02 sekundiga itaallast Giacomo Gabriellit. Naisjuunioride seas läks kaksikvõit Norrasse, maailmameistriks tuli Amalie Haakonsen Ous kaasmaalanna Lotta Udnes Wengi (+0,22) ja rootslanna Jenny Solini ees (+0,71).

Homme sõidetakse Rasnovis U23 vanuseklassi eraldistardiga naiste 10 ja meeste 15 km klassikadistantsid ning seoses ebasoodsate ilmastikuoludega päev varasemaks toodud kahevõistluse tavadistants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles