Varrak: olime vastase küljes hammastega kinni

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Kalev/Cramo korvpallimeeskond suutis Ühisliiga heitluses Moskva CSKAga mängu kolm veerandaega tasakaalus hoida. Siis lükkasid Euroopa korvpalliväljakute staarid eesotsas prantslasest tagamehe Nando De Cologa sisse kõrgemat taset pakkuva käigu ja läksid oma teed. Kalev kaotas 78:105.

«29 minutit olime vastase küljes hammastega kinni, kuid lõpuks panid nad oma paremuse maksma. Usun, et pealtvaatajad jäid rahule,» lausus Kalevi peatreener Alar Varrak. «Nõrgemate meeskondade vastu võib otsida nõrku kohti ja üritada neid ära kasutada, kuid CSKA vastu on olulisema tähtsusega üks ühe ja kaks kahe vastu peetavad duellid.»

Varrak nentis, et CSKA on meeskond, kus lõpuks tuleb ikkagi mõni selline mängija, kes lihtsalt viskab pallid sisse. «Euroliiga meeskonnad on proovinud nende vastu igasuguseid asju, kuid vaid mõnel üksikul korral on õnnestunud neid üle mängida,» nentis ta. «Ka meie proovisime nende vastu kavaldada, aga mängus hoidis meid see, et viskasime päris hästi sisse. Kaitses me seevastu supermängu ei teinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles