Visalt võidelnud Kontaveit pidi tunnistama Austraalia lahtiste poolfinalisti paremust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SCANPIX

Tennise Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 91.) kaotas Mehhikos peetava 226 750 dollari suuruse auhinnafondiga Acapulco tenniseturniiri avaringis tasavägises mängus 3:6, 6:3, 4:6 maailma edetabelis 26. kohal olevale Briti tennisistile Johanna Kontale.

Aasta alguses Austraalia lahtistel poolfinaali jõudnud, kuid seal turniiri hilisemale võitjale Angelique Kerberile kaotanud 24-aastane Konta ja 20-aastane Kontaveit ei olnud enne tänast kohtunud. Mäng kestis tunni ja 46 minutit ning kohtumise tasavägisust näitab seegi, et 169 mängitud punktist võitis Kontaveit 83 ja Konta 86.

Mõlemad mängijad lõid neli serviässa, kuid Kontaveit tegi ka kuus topeltviga Konta ühe vastu. Esimese servi õnnestumise protsent oli eestlannal isegi pisut parem, kuid teiselt servilt võitis Kontaveit vähem punkte kui Konta. Mõlemal mängijal oli kasutada kümme murdepalli, Konta realiseeris neist kuus ja Kontaveit viis.

Järgmises ringis on Konta vastaseks kas ameeriklanna Irina Falconi (WTA 78.) või horvaat Mirjana Lucic-Baroni (WTA 68.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles