Kalmus vihastas: paras rott, saame kokku

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Kalmus
Marek Kalmus Foto: Raigo Pajula

Hoolimata eluaegsest võistluskeelust MMi lavale roninuf, kuid sealt maha võetud Eesti kulturisti Aleksandr Aleksejevi teema ümber on tekkinud suur kära.


Nimelt on Bonsuna.com foorumis tekkinud tuline arutlelu, kas Aleksejevile tehti liiga või mitte. Väidetavalt oli Eesti esikulturisti Ott Kiivikase märkuse järel Aleksejev MMi lavalt eemaldatud. Üks põilisemaid sõnavõtjaid on samuti eluaegset võistluskeeldu kandev Marek Kalmus, kes on tuntud mehena, kes ilma keerutamata ütleb välja selle mis mõtleb. Ühe anonüümse kommentaatori sõnavõtu peale muidu rahulik Kalmus aga vihastas.                                                                                                                                                                                                             

«Jälle on tekkinud 2 leeri, ühed kes mingitel põhjustel kaitsevad Aleksejevit, teised kes ei saa tema jaburast käitumisest aru ja loomulikulkt suur JUMAL ja JUHT Kalmus, kes vist ise ka ei saa aru mida ta öelda tahab, aga ütleb siiski :):):) Ma arvan et seoses pealinna kolimisega on aeg ka poliitikasse siirduda, sest seal on tähtis osata rääkida asjast nii, et keegi aru ei saa,» avaldas arvamust anonüümne kommentaator.

Kalmus vastas seepeale: «Ma arvan, et sa võid perse kerida. Sa kõva vend ei julge enda nime alt piuksugi teha, mis krdi mees sa oled? Paras rott, kiuksub nurgas. Soovid siis võin sulle seda ka otse reaalis öelda, saame kokku. Just sinusuguste töllakate koht on poliitikas. Nüüd kuku seletama, et kalmus on alaarenenud jne. Jumala pohh, seleta aga. Mingil põhjusel ilmud sa välja siin oma sõnavõttudega vaid siis kui miski fitpoisse puudutab. Tainas selline. Ale vend, väga ale. :-\ Aga nagu juba ütlesin siis jummala POHH!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles