Video: Belgia rattalegendi südamlik hüvastijätt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgian cyclist Sven Nys celebrates as he crosses the finish line to win the third stage of the Cyclo-cross World Cup, on November 24, 2012 in Koksijde. AFP PHOTO/BELGA/DAVID STOCKMAN   -Belgium Out-
Belgian cyclist Sven Nys celebrates as he crosses the finish line to win the third stage of the Cyclo-cross World Cup, on November 24, 2012 in Koksijde. AFP PHOTO/BELGA/DAVID STOCKMAN -Belgium Out- Foto: DAVID STOCKMAN/AFP

Aegade edukaim cyclo-crossi rattur Sven Nys pani oma värvikale karjäärile punkti. Oostmalles peetud võistlusel jättis 39-aastane belglane hüvasti nii fännide kui kaasvõistlejatega.

Crelan-AA Drinki tiimi äss Nys läbis viimase ringi omas tempos ja leidis aega ka fännidele lehvitada. Lõpusirgel ootas 27. koha saanud ja võitjale Kevin Pauwelsile üle kolme minuti kaotanud Nys järele tiimikaaslast Sven Vanthourenhouti, kellega ratta seljas emmati, vahendab Spordipartner.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles