Esikohalt pudenenud Kristjan Ilves: hing oli nööriga kaelas (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Nordic Focus

Rumeenias Rasnovis toimuval talialade juunioride MMil sai hüppevõistluse järel liidrina rajale läinud kahevõistleja Kristjan Ilves seitsmenda koha. 10 km distantsi lõpus kaotas ta võidu võtnud austerlasele Bernhard Flaschbergerile rohkem kui kolm minutit.

«Arvestades sõidupilti siis imestan, et isegi nii ees olin. Algusest peale oli sõit täiesti katastroof ja hing nööriga kaelas. Loodetavasti seis pole nii hull kui seda sõit näitas ja suudan ennast järgmiseks võistluseks (kui muidugi ilmaolud lubavad) liikuma saada. Igastahes pea püsti ja ootame uut võistlust,» kirjutas ta Team Ilvese Facebooki lehel.

Inglise keeles lisas ta, et keha oli täiesti tühi ja sisuliselt tuli terve võistlus läbi jalutada. Kui hüppemäe nõlval veel pisut lund on, siis peaks täna peetama meeskonnavõistlus, proovivooru alguseks on märgitud 9.30.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles