Meistrite liiga klubiga liituv Artur Pikk: annan parima, et võimalikult palju mänguaega saada

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk.
Artur Pikk. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Artur Pikk tegi karjääris suure sammu edasi. Seni Levadia värve esindanud 22-aastane Pikk sõlmis kolme-aastase lepingu Valgevene tippklubi Borissovi BATEga.

Pikk loodab, et vaatamata tõsisele meeskonnasisesele konkurentsile suudab ta BATE rivistuses kanda kinnitada. «Meeskond on väga hästi komplekteeritud, igale kohale valitseb tugev konkurents. Vasakkaitsja kohal on minu peamiseks konkurendiks varem keskväljal mänginud Maksim Volodko, samuti üks noorem mees. Annan endast parima, et BATE eest võimalikult palju mänguaega saada,» ütles ta Levadia kodulehele.

«Treeninglaager Türgis möödus suurepäraselt, uus meeskond jättis väga hea mulje. Mängijad olid väga sõbralikud ja mind võeti soojalt vastu. Alguses võttis kiirema tempo ja BATE treennidega kohanemine pisut aega, aga sain kõigega hakkama. Olin väga õnnelik kui kuulsin, et klubi otsustas mulle lepingut pakkuda,» ütles BATE-ga kolmeaastase lepingu sõlminud Eesti koondislane.

BATE peatreener Aleksandr Jermakovitš andis Pikale teada, et oodab temalt kõva kaitsetöö kõrvalt ka rünnakute toetamist. «Suhted uue peatreeneriga on head, sain aru mida ta minult edaspidi ootab. Peatreener tahab, et lülituksin julgelt rünnakutele ja aitaksin edurivi,» lisas Pikk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles