ManCity tegi Meistrite liigas suure sammu edasipääsu suunas

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängijad rõõmustamas Kiievi Dinamo vastu löödud värava üle.
Manchester City mängijad rõõmustamas Kiievi Dinamo vastu löödud värava üle. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas tegi täna suure sammu veerandfinaali suunas Manchester City, kes alistas kaheksandikfinaali avamängus võõrsil 3:1 Kiievi Dinamo.

City asus kohtumist juhtima juba 15. minutil, kui tabamuse sai kirja Sergio Agüero. 40. minutil suurendas David Silva külaliste eduseisu ja poolajale mindi City 2:0 eduiseisus. Teisel poolajal õnnestus Dinamol mängu tagasi tulla ja üks värav löödi ka tagasi, kuid Yaya Toure tabamus kohtumise 90. minutil tõi City'le 3:1 võidu ja annab neile korduskohtumise eel turvalise eduseisu.

Teises tänases kohtumises jäid väravad löömata, kuid PSV ja Madridi Atletico tegid esimese koduväljakul 0:0 viigi. Mõlemas paaris peetakse korduskohtumised 15. märtsil.

Kiievi Dinamo - Manchester City 1:3

Väravad: 59. Buyalskyy - 15. Agüero, 40. David Silva, 90. Yaya Toure

Dinamo: Šovkovski, Dragovic, Vida, Danilo Silva (66. Makarenko), Khacheridi, Yarmolenko, Rõbalka, Garmaš (31. Miguel Veloso), Buyalskyy, Gonzalez, Teodorczyk (46. Junior Moraes).

ManCity: Hart, Sagna, Kompany, Clichy, Otamendi, David Silva, Yaya Toure, Fernandinho, Fernando, Sterling, Agüero (90.+1. Iheanacho).

PSV - Madridi Atletico 0:0

Eemaldamine: 68. Pereiro

PSV: Zoet, Moreno, Arias, Bruma, Willems, Guardado (75. Hendrix), Pröpper, van Ginkel, Narsingh (65. Isimat-Mirin), Locadia (86. Lestienne), Pereiro.

Atletico: Oblak, Juanfran, Filipe Luis, Godin, Savic, Gabi, Saul (74. Correa), Koke, Oliver Torres, Greizmann, Vietto (61. Fernando Torres).

Enne mänge:

Inglaste jaoks ei ole Meistrite liiga kaheksandikfinaalid seni kõige paremini alanud, kuna eelmisel nädalal jäi Londoni Chelsea 1:2 alla PSG-le ning eile kaotas Londoni Arsenal koduväljakul 0:2 FC Barcelonale.

Nüüd loodavad inglased ManCity’le, kes ei ole kunagi suutnud Meistrite liigas kaheksandikfinaalist seni edasi murda.

Teises paaris läheb soosikuna kohtumisele vastu 2014. aasta Meistrite liiga finalist Madridi Atletico, kes on ka sel hooajal näidanud nii Hispaania kõrgliigas kui ka Meistrite liigas head minekut. Samal ajal on heas hoos ka PSV. Alagrupiturniiril lülitasid nad konkurentsist Manchester Unitedi ning koduses liigas hoitakse kindlalt esikohta. Hollandi liigas on PSV praeguse seisuga võitnud kaheksa kohtumist järjest.

Mõlemad mängud algavad täna kell 21.45. Postimees.ee hoiab lugejaid matšide põnevamate sündmustega kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles