20-aastane Kelly Sildaru konkurent: tunnen end vanana

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiril Sjåstad Christiansen X-mängudel.
Tiril Sjåstad Christiansen X-mängudel. Foto: Tiril Sjåstad Christiansen/Facebook

Aspenis peetud X-mängudel naiste pargisõidus Kelly Sildaru järel hõbemedali võitnud 20-aastane norralanna Tiril Sjåstad Christiansen andis sel nädalal Oslos peetavate X-mängude eel intervjuu Aftenpostenile. Norralanna tunnistas, et vahepealne vigastuspaus on muutnud teda ettevaatlikumaks.

Kui Christiansen võitis Aspenis X-mängudel pargisõidu 2013. aastal, siis kahel järgneval korral tuli tal trauma tõttu sealt kõrvale jääda. Taas oli ta stardis tänavu, kui sai kaela hõbedase autasu.

«Mäletan, et selle spordialaga alustades ei tundnud ma üldse hirmu. Nüüd tunnen, et hakkan selle ala jaoks natuke vanaks jääma. See võib tulla sellest, et olin vahepeal pikalt vigastatud,» tunnistas norralanna.

Samas tunnistas ta, et ta naudib ikkagi suurearvulise publiku ees võistlemist. «Usun, et Oslo X-mängud saavad olema suurepärased ja publikut tuleb palju,» sõnas Christiansen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles