Kelly Sildaru tegi Oslo X-mängudel esimesed hüpped

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru 2015. aasta alguses.
Kelly Sildaru 2015. aasta alguses. Foto: Tairo Lutter

Oslo X-mängudel oli täna freestyle-suusatajatele esimene Big Airi hüpete trenn, teiste seas tegi esimesed hüpped ka Kelly Sildaru. 

Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis Sildaru sõnul olid täna kohal kõik kuus naist, kes on laupäeval võistlustulle asumas. Samas ei olnud tänased tingimused veel kõige paremad.

«Lumi on veel värske ja pole piisavalt libe. Seetõttu ei saanud täna üle ega ümber taas probleemist seoses hooga. Lükkasime üleval Kellyle ikka hoogu juurde. Ka mehed sõitsid täna hüppele otse peale,» kirjeldas Tõnis Sildaru kohapealseid olusid. «Loodetavasti on homme parem.»

«Kelly tegi täna neli hüpet. Ei olnud mõtet liigselt riskida. Hüppetorn on ikka suur, samas Kelly ütles, et sealt alla sõita polegi nii hull. Ülevalt alla vaadates arvas Henry, et ka tema oleks valmis sealt alla sõitma. Mina ise enam ei sõidaks,» tunnistas Tõnis Sildaru.

Freestyle-suusatajate Big Airi hüpete võistlus on Oslos kavas laupäeval. Kelly Sildaru on naiste jõuprooviks esimene varuvõistleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles