Augsburg langes õnnetu penalti tõttu Euroopa liigas konkurentsist (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan on haardesse võtnud Liverpooli ründaja Daniel Sturridge'i.
Ragnar Klavan on haardesse võtnud Liverpooli ründaja Daniel Sturridge'i. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg langes Euroopa liigas konkurentsist, kui play-off’i avaringis jäädi kahe mängu kokkuvõttes 0:1 alla Liverpoolile.

Seeria avakohtumine oli eelmisel nädalal Augsburgis lõppenud seisuga 0:0. Tänase mängu ainus värav sündis aga juba matši 5. minutil, kui karistusalas mängis õnnetult käega sakslaste mängumees Dominik Kohr ja Liverpooli kasuks määrati penalti. Penalti realiseeris inglasest poolkaitsja James Milner, kes lõi palli kindlalt paremasse nurka.

Klavan tegi Augsburgi koosseisus taas kaasa terve kohtumise. Euroopa liigas 16 parema sekka jõudnud meeskonnad loositakse paaridesse homme Eesti aja järgi kell 14.00 Nyonis.

Enne mängu:

Avakohtumises mängiti Augsburgi kodustaadionil 0:0 viiki. Seejuures ootab Liverpooli juba pühapäeval ees Inglismaa liigakarikasarja finaal Manchester Cityga, kuid peatreener Jürgen Klopp saadab täna platsile parima võimaliku koosseisu. «Asi on üsna lihtne. Kui sa pole veel esimest sammu teinud, aga mõtled juba teisele sammule, kukud ninali. Peame täielikult tänasele mängule keskenduma,» sõnas Klopp enne õhtust kohtumist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles