Hea eurohooaja teinud Ennoki koduklubi poolfinaali ei pääsenud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: cev.lu

Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas Challenge Cupil mänginud Eesti võrkpalluri Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch kahemängulise veerandfinaalseeria korduskohtumises sarnaselt avavaatusele geimivõiduni ei jõudnud, millega langeti edasisest konkurentsist välja.

Kui kodusaalis toimunud veerandfinaalseeria esimeses mängus Sm'Aesch Türgi võistkonna Trabzoni Idman Ocagi vastu üheski geimis 16 punktini ei jõudnud, siis võõrsil peetud korduskohtumine oli selgelt tasavägisem - türklannad siiski geimi ei loovutanud, saavutades 3:0 (25, 18, 23) võidu, kirjutas volley.ee.

Eesti koondislane Anu Ennok tegi külaliste ridades kaasa kogu kohtumise ja panustas koduklubi tulemusse seitsme punktiga, mis kõik tulid rünnakul. Võitjad suunasid enim pallinguid just Ennokile, kes hätta ei jäänud ja sai ülesandega hästi hakkama. 70-st pallingust koguni 30 vastu võtnud eestlanna näitas tasemel 70-protsendilist täpsust.

Ennok jäi saavutatuga igati rahule. «Eurohooaeg lõppes tugevama võistkonna võiduga, aga tulemus oli üle ootuste hea. Paljud ei uskunud, et isegi esimesest ringist edasi saame. Näitasime, et kui sellisel tasemel hästi mängida, siis on võimalik ka Šveitsi liigas korralikult esineda. Saadud kogemused võtame kaasa pühapäeval algavasse play-offi,» rääkis Ennok.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles