Kristjan Ilves pääseb juunioride MMil taas suusarajale esikohalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Nordic Focus

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves läheb Rumeenias Rasnovis peetavatel juunioride maailmameistrivõistlustel rajale esimeselt positsioonilt, vahendab ERR Sport.

Kuna Rumeenias ei õnnestunud sprindi hüppevooru läbi viia, siis starditakse täna rajale eelvõistluse tulemuste põhjal. Seal oli kõige parem hüpe eestlasel ja ta pääseb rajale sekundi enne tšehh Tomas Portykit. Tosina sekundiga kaotab talle 5 km distantsi eel sakslane Terence Weber.

Vähem kui minuti kaotavad Ilvesele ka jaapanlane Hidefumi Denda (+0.20), sloveen Leon Sarc (+0.48) ning tšehhid Lukas Danek (+0.58) ja Ondrej Pazout (+0.58).

Tavavõistlusel oli eestlane hüppevooru järel samuti liider, kuid taandus 10 km suusasõiduga seitsmendale kohale, kaotades esikoha saanud austerlasele Bernhard Flaschbergerile 3.06,6. «Arvestades sõidupilti imestan, et isegi nii ees olin. Algusest peale oli sõit täiesti katastroof ja hing nööriga kaelas. Loodetavasti seis pole nii hull kui seda sõit näitas ja suudan ennast järgmiseks võistluseks (kui muidugi ilmaolud lubavad) liikuma saada. Igatahes pea püsti ja ootame uut võistlust,» kirjutas ta pärast sõitu Team Ilvese Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles