Fotod: Lionel Messi täitis väikese afgaani poisi unistuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murtaza Ahmadi sai UNICEFi kaudu Lionel Messilt õige ja ilusa särgi.
Murtaza Ahmadi sai UNICEFi kaudu Lionel Messilt õige ja ilusa särgi. Foto: SCANPIX

Maailma parim jalgpallur Lionel Messi täitis Afganistanis elava väikese poisi suure unistuse, saates talle oma autogrammiga särgi. Murtaza Ahmadi nimeline poiss sai kuulsaks sellega, et jäi kaamerasilma ette, seljas kilekotist ise tehtud Messi särk.

Poissi hakati üle maailma taga otsima ja CNNi teatel leiti ta nüüd koostöös UNICEFiga lõpuks ka üles. Messi toimetas viieaastase poisini oma kaks päris särki, olles andnud ühele oma autogrammi. Teisele särgile kogus UNICEF kõigi nendega koostööd tegevate kuulsate jalgpallurite autogrammid. Lisaks sai väike Murtaza endale ka uhiuue jalgpalli.

«Ütlesin talle, et me elame vaeses külas, linnast kaugel, ja mul on võimatu talle Messi särki hankida,» selgitas Murtaza isa Arif CNNile «kilekotisärgi» sünnilugu. «Ta nuttis päevade kaupa ja palus aina särki, kuniks vend Hamayon aitas tal kilekotist selle teha. Kui ta oli särgi selga tõmmanud, lõppes ka nutt.»

Algselt arvati, et poiss on pärit Iraagist, kuid üks Twitteri-kasutaja tunnistas lõpuks üles, et oli jutu, nagu elaks poiss Dohuki linnas, ise välja mõelnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles