Ikka sama seis: Eesti jääb naabritele alla

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas Pärnu spordihallis Rapla Avisele.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas Pärnu spordihallis Rapla Avisele. Foto: Urmas Luik

Baltimaade korvpallis püsivad jõujooned endised: kolme riigi klubikorvpalli keskmike turniiriks taandunud Balti liigas jätkab konkurentsis vaid meie mõistes suurklubi Tartu Rock. Täpselt nii nagu aasta tagasi, pudenesid ülejäänud Eesti meeskonnad kaheksandikfinaalis või piirdusid alagrupiturniiriga. Läti ja Leedu korvpalli keskmine tase on lihtsalt Eestiga võrreldes parem. 

«Läti ja Leedu mängijate kvaliteet on kõrgem ja raha on neil ka selgelt rohkem,» tunnistas Rapla AVISe meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa. «Kui hooaja keskel tuldi Leedust ja tehti meie Bubalo Domagojle palkamiseks pakkumine, polnud meil midagi teha. Meie komplekteerime meeskondi oma võimaluste piires.»

Balti liiga alagrupiturniiril kogus Rapla seitse võitu ja viis kaotust, kuid kaheksandikfinaalis kaotas lätlaste Jekabilsile. Kokkuvõttes ei pea Kuusmaa oma meeskonna esitusi Balti liigas põrumiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles