Eesti koondise mängijad süüdistavad: treener töötas purjuspäi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rahvusnaiskond EM-valikmängul. Treenerid vasakult: Jaanus Levkoi, Heino Rebane ja Timo Oja.
Eesti rahvusnaiskond EM-valikmängul. Treenerid vasakult: Jaanus Levkoi, Heino Rebane ja Timo Oja. Foto: Siim Semiskar

Pärast Prantsusmaa ja Eesti naiste korvpallikoondise kohtumist Euroopa meistrivõistluste valiksarjas väitis mitu koondislast, et naiskonna sisekliimaga pole kõik korras. Korvpallurid ütlesid, et abitreener Heino Rebane oli viimati esmaspäevases trennis joobnud – sellest võis nende sõnul aru saada nii lõhnast kui ka tema käitumisest. Postimees vestles nelja koondislasega, kes ei soovinud oma nime avalikustada, ent kinnitasid kõik, et probleeme on pidevalt.

Rebane ise ütles telefonivestluses, et sellised süüdistused on talle täiesti arusaamatud, ning kahtlustas, et ajakirjanik teeb temaga halba nalja.

«Kas see on tüngakõne? Kuidas ma saan kindel olla, et te olete see, kelle väidate end olevat,» on tema esimesed sõnad, kui helistan. Ütlen seepeale uuesti, et olen Postimehe ajakirjanik, ja selgitan, miks ma helistan.

«Kellelt selline info pärineb?»

«Koondise mängijatelt.»

«Ühelt?»

«Ei, mitmelt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles