Korvpalliliit lõpetas Heino Rebasega koostöö: mängijate väitel olid treeneril joobetunnused (3)

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Soonik (vasakult), Aivar Kuusmaa ja Heino Rebane.
Riho Soonik (vasakult), Aivar Kuusmaa ja Heino Rebane. Foto: Liis Treimann

Eesti Korvpalliliit andis ametlikult teada, et lõpetab koostöö naiste rahvuskoondise abitreeneri Heino Rebasega usalduse kaotuse tõttu.

Usalduse kaotuse põhjustas asjaolu, et mitmete koondise mängijate väitel on treener Rebane osalenud treeningul joobe tunnustega.

Rebane sai juhendada ja Jaanus Levkoid nõuannetega abistada ses EM-tsüklis ning ka eelmisel kevad-suvel B-koondise juures. EKL avaldab treenerile tänu tehtud töö eest.

Pärast Prantsusmaa ja Eesti naiste korvpallikoondiste kohtumist Euroopa meistrivõistluste valiksarjas, väitsid mitmed koondislased, et naiskonna sisekliimaga pole kõik hästi. Korvpallurid ütlesid, et abitreener Heino Rebane oli viimati esmaspäevases trennis joobetunnustega: seda oli aru saada nii lõhnast kui ka tema käitumisest.

Postimees vestles nelja koondislasega, kes ei soovinud avalikult oma nimega rääkida, ent kinnitasid kõik, et probleem on püsiv. Samuti helistas Postimees Rebasele endale. «Kas see on tüngakõne? Kuidas ma saan kindel olla, et te olete see, kelle väidate end olevat?» olid tema esimesed sõnad.

Loe pikemalt homsest Postimehest!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles