Rain Veideman: Rocki vastu laabub meil isegi siis, kui muidu viltu veab

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (vasakul) vestlemas kohtunik Tanel Susloviga.
Rain Veideman (vasakul) vestlemas kohtunik Tanel Susloviga. Foto: Kristjan Teedema

Kalev/Cramo alistas sel hooajal korvpalli meistriliigas Tartu Ülikool/Rocki juba kolmandat korda, Tartus peetud mängus oli Kalev parem 83:71. Lisaks on Kalev/Cramo kontol ka detsembrikuine karikafinaali võit. Seekord said mõlemad tiimid kasutada peaaegu kõiki pallureid, vaid Rockil puudus taas põlvevigastusega hädas olev Timo Eichfuss.

Üks kalevlastest, kes hiljuti vigastuspausilt naasis, oli Rain Veideman. Täna tegutses mõned nädalad seljaga hädas olnud Eesti koondislane juba täiesti korralikul tasemel ja tõi üheksa punkti. «Sel hooajal on meile Tartuga mängimine sobinud – kui muidu on viltu läinud, siis nende vastu on taktikaliselt enam-vähem laabunud,» ütles ta rahulolevalt.

«Ma ei tea, miks me nende vastu nii enesekindlad oleme, aga suudame initsiatiivi endale saada. Teame, kuidas nendega mängima peame,» lisas Veideman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles