Gert Kullamäe kaotusest: ma ei tähtsustaks seda mängu üle

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond pole sel hooajal veel Kalev/Cramo vastu saanud ja täna jäädi igipõlisele rivaalile alla juba neljandat korda. Rocki peatreener Gert Kullamäe ei näinud aga 71:83 kaotuses traagikat.

«Ma ei ületähtsustaks seda mängu. Pealegi on meil tulemas Balti liiga veerandfinaal Liepajaga ja sebisime treeningutel sel nädalal veidi teistmoodi. Aga loomulikult läksime ikkagi võitma. Teise poolaja kaitse, eriti mõne mehe kaitse, oli väga halb. Vahepeal riietati meid täiesti lahti,» tõdes ta.

Rocki pallurid jagasid täna 10 resultatiivset söötu kalevlaste 18 vastu.  «Kui me suudame hea mängu teha, siis tuleb meil resultatiivseid sööte 15 ja enam. Täna rünnak ei liikunud, kui teine veerandaeg välja jätta. Teatud hetkedel jooksime kokku, aga meie rünnak hakkab ikkagi kaitsest ja kui seal hätta jääme, siis kandub see rünnakule üle,» ütles Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles