Žalgiris mängis Euroliigas edu maha ja kaotas taas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (paremal).
Siim-Sander Vene (paremal). Foto: Erakogu

Korvpalli Euroliigas kaotas Kaunase Žalgiris võõrsil 65:71 Vitoria Laboral Kutxale, ehkki juhtis viimase veerandaja eel kaheksa punktiga. Viimased kümme minutit kaotati aga 12:26.

Siim-Sander Vene pääses seekord platsile vaid viieks minutiks ja kogus kolm punkti, tabades kolmepunktijoone tagant ainsa täna tehtud pealeviske. Lisaks võttis ta kaks lauapalli, tegi ühe vaheltlõike ja andis ühe korvisöödu.

Ian Vougioukas ja Paulius Jankunas tõid Leedu meeskonnale mõlemad 13 punkti, võitjate parimad olid 17 punkti visanud Darius Adams, 16 punkti toonud ja 11 lauapalli võtnud Ioanis Bourousis ja 14 punkti lisanud Fabien Causeur. Žalgiris on ühe võidu ja seitsme kaotusega vahegrupis kindlalt viimasel kohal.

Moskva CSKA alistas 108:98 Himki, Miloš Teodosic tõi võitjatele 26, Nando de Colo 19 ja Nikita Kurbanov 18 punkti. Esimese kaotuse sai vahegrupis Istanbuli Fenerbahce, jäädes 71:76 alla Ateena Panathinaikosele. Elliot Williams tõi Kreeka klubile 14 ja Miroslav Raduljica 13 punkti, üleplatsimees oli aga Fenerbahce poolel 19 punkti visanud Ekpe Udoh.

Krasnodari Lokomotiv Kuban oli Anthony Randolphi 28 punkti ja 13 lauapalli toel 87:63 üle Zagrebi Cedevitast, Istanbuli Darussafaka Dogus alistas 78:55 Malaga Unicaja ja Madridi Real sai 90:86 jagu Bambergi Brose Basketist. Sergio Llull tõi Realile 21 ja Felipe Reyes 18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles