Kaljuga liitus Belgia tippklubides mänginud kaitsja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov ja Alex
Sergei Terehhov ja Alex Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Nõmme Kalju jalgpalliklubiga liitus Belgia tippklubides mänginud belglasest keskkaitsja Alexandre Jansen da Silva, kellega sõlmiti üheaastane leping, võimalusega seda veel ühe hooaja võrra pikendada.

«Pärast jaanuaris Kaljuga treenimist teadsin, et tahan siia tagasi tulla. Esmamulje klubist oli väga positiivne, treeningud professionaalsed ning mind võeti väga hästi omaks. Usun, et Nõmme Kaljus karjääri jätkamine on suurepärane väljakutse,» kommenteeris Alex Kalju pressiteenistusele.

«Nägime teda juba jaanuaris ning soovisime teda ka eesoleval hooajal Kalju meeskonnas näha. Osav ning kohusetundlik mängija. Edasine sõltub juba temast,» avaldas Kalju peatreener Sergei Frantsev.

Hollandi, portugali, prantsuse ja inglise keelt kõnelev mängumees sündis Belgia linnas Waregem, kuid tema mõlemad vanemad on brasiillased. Oma profikarjääri alustas ta Club Brügges, kust edasi liikus Liege'i Stanardisse. Põhipositsiooniks on tal keskkaitse, kuid suudab edukalt katta ka äärekaitse positsioone.

Samuti selgus huvitav asjaolu, et Kaljus mängib tema üks endine meeskonnakaaslane. Nimelt kuulus ta Turnhouti ridadesse samal ajal, kui seal pallis ka hetkel Kaljus poolkaitsjana mängiv Artjom Dmitrijev.

Kaljuga on Alexil võimalik esimene tiitel võita 1. märtsil, kui superkarikafinaalis FC Floraga kohtutakse. Sportland Arenal pannakse pall mängu kell 19. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles