Tänak naaseb vesiste mälestustega Mehhikosse: just selline väljakutse mulle meeldib

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder pärast Mehhikos autoga teelt välja sõitmist
Ott Tänak ja Raigo Mõlder pärast Mehhikos autoga teelt välja sõitmist Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool / www.jree.ee

Eelmise aasta Mehhiko MM-ralli jääb paljude spordisõprade mälusoppi kui ralli, kus uppus Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi Ford Fiesta. 

Kogu WRC-sari sai õnnetuse tõttu üle maailma palju tähelepanu ja õnneks pääsesid eestlased uppuvast autost kiiresti välja. Omamoodi võimsa etteaste tegid M-Spordi mehaanikud, kes veest välja tõestetud Fordi ühe ööga taas sõidukõlbulikuks putitasid.

Tänavune Mehhiko ralli kestab 4.-6. märtsini. «Hea on tagasi Mehhikosse minna. Naudin sealset võistlust, atmosfääri ja energiat. Stardis toimuv on midagi väga erilist,» rääkis Tänak DMACKi meeskonna kodulehe vahendusel. «Mehhiko ralli on alati suur väljakutse. See saab olema esimene kuum ralli sellel hooajal ja iga päev on kavas mõni ülipikk kiiruskatse – just selline väljakutse mulle meeldib. Ralli viimane päev saab olema eriline ja ootan seda pikisilmi.»

Tänaku parim tulemus Mehhiko rallilt pärineb 2014. aastast, kui ta sõitis välja viienda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles