Euroopa liiga loosimine viis vastamisi ManU ja Liverpooli

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Louis van Gaal kohtusid omavahel juba Saksamaa kõrgliigas, kui Klopp oli Borussia eesotsas ja van Gaal juhendas Müncheni Bayernit. Tänavu on mehed vastavalt Liverpooli ja Manchester Unitedi eesotsas.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Louis van Gaal kohtusid omavahel juba Saksamaa kõrgliigas, kui Klopp oli Borussia eesotsas ja van Gaal juhendas Müncheni Bayernit. Tänavu on mehed vastavalt Liverpooli ja Manchester Unitedi eesotsas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liiga kaheksandikfinaalid tõid kaasa mitu huvitavat paari. Eesti publiku jaoks on kõige põnevam ilmselt Manchester Unitedi ja Liverpooli vastasseis. 

Tiitlikaitsja Seville läheb 16 hulgas kokku Baseliga. Hispaania klubide omavahelises duellis kohtuvad Bilbao Athletic ja Valencia. Tõeliselt põnevaks tõotab kujuneda Dortmundi Borussia ja Tottenhami mõõduvõtt.

Kaheksandikfinaalid toimuvad 10. ja 17. märtsil.

Kõik paarid:

Donetski Šahtjor - Anderlecht

Basel - Sevilla

Villarreal - Leverkuseni Bayer

Bilbao Athletic - Valencia

Liverpool - Manchester United

Lazio - Praha Sparta

Dortmundi Borussia - Tottenham

Fenerbahce - Braga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles