Must jõudis veerandfinaali, Tolmoff kaotas taas Kononile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Kristjan Teedema

Austrias toimuval sulgpalli Euroopa karikaetapil on Raul Must jõudnud veerandfinaali. 

Kaheksandikfinaalis oli turniiril kolmanda paigutusega Musta vastaseks maailma edetabeli 135. taanlane Steffen Rasmussen. Must kontrollis mängu käiku algusest peale ja sai oma Taani klubi- ja treeningkaaslase üle võidu 21:16, 21:16.

Veerandfinaalis tuleb vastu minna taanlaste tulevikulootusele 18-aastasele Anders Antonsenile. Must ja Antonsen kohtusid alles hiljuti kuu aega tagasi toimunud Rootsi võistlusel samuti veerandfinaalis, kus peale jäi Antonsen, kes tuli ka tolle turniiri võitjaks.

Kati Tolmoff, keda takistas haigus, pidi tunnistama Saksamaad esindava Olga Kononi paremust. See on viimase paari kuu jooksul kolmas kord, kus loos on Tolmoffile Kononi vastaseks toonud. Maailma edetabelis endast 40 kohta kõrgemal asuva maailma 39. reketiga on Tolmoffil mängud muutunud järjest tasavägisemaks, kuid ka täna jäi peale sakslanna 21:16, 22:20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles