Zopp ja Ivanov lõpetasid välisturniirid, ees ootab kodune Davis Cup

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: SCANPIX

Eesti meeste tennise esireket Jürgen Zopp (ATP 175) mängis sellel nädalal ATP Challenger sarja turniiril Cherbourgis, Vladimir Ivanov (ATP 426) võistles Türgis peetaval ITF Futures sarja turniiril Antalyas.

42 500 eurose auhinnafondiga turniiril Prantsusmaal oli Eesti meeste esireketi avaringi vastaseks austraallane Jordan Thompson (ATP 149). Paraku tuli tunnistada vastase paremust kahes setis 1:6, 1:6. Zoppi serv ei õnnestunud täna nii hästi kui vastasel, kes lõi mängus ka 7 serviässa. Ehkki eestlasel oli esimese servi õnnestumise protsent kõrgem kui austraallasel, siis suutis vastane võita ligi pooled punktid Zoppi esimesel ja pea 70% teisel servil, kirjutas tennis.ee.

Zopp jätkas turniiril paarismängus, kus Thompson oli sedapuhku tema partneriks. Esimeses ringis olid nende vastasteks korraldajte vabapääsmega turniiritabelisse pääsenud paar Maxime Authom Belgiast ja Romain Jouan Prantsusmaalt. Zopp ja Thompson võitsid väga tasavägise mängu tulemusega 7:5, 6:7(5), 12:10. Paraku poolfinaali eestlasel jõuda ei õnnestunud, sest veerandfinaalis jäid nad Thompsoniga 1:6, 4:6 alla ameeriklasele James Cerretanile ja austraallasele Tristan-Samuel Weissbornile.

Vladimir Ivanov (ATP 426) mängis Türgis peetaval ITF Futures sarja 10 000 dollarilise auhinnafondiga Antalya turniiril. Esimeses ringis võitis ta serblast Petar Conkici (ATP 877). Pärast 3:6 kaotatud avasetti võitis eestlane kaks järgmist sama tulemusega ja kindlustas endale võiduga 3:6, 6:3, 6:3 koha 16 parema hulgas.

Teises ringis oli Ivanovi vastaseks hollandlane Scott Grieksproor(ATP 328). Neil oli ka varasemast ajast kirjas omavaheline mäng, mis on peetud 2010. aastal Soomes. Siis jäi 6:3, 6:4 tulemusega peale Ivanov. Seekord paraku tuli eestlasel leppida 2:6, 5:7 kaotusega.

Nüüd saab Eesti publik meie tippude mängudele kaasa elada 2.–5. märtsini Tallinnas, Tere Tennisekeskuses peetaval Davis Cupil, kus osalevad 16 riigi rahvuskoondised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles