Alonso valus tunnistus: Mercedes on vist tugevam kui kunagi varem

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

F1 meeskondadel on selja taga esimene uue hooaja eelne testisõit ning kuigi konkurendid loodavad viimaste aastate valitsejale Mercedesele sel aastal kandadele astuda, tunnistas McLareni roolis istuv Fernando Alonso, et see ei pruugi olla sugugi nii lihtne ülesanne.

Sel nädalal Barcelonas toimunud hooajaeelsel testil said Mercedese sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg oma uue sõiduvahendiga kirja kõige rohkem ringe ja üldises plaanis tundus Mercedese tiimi elu olevat muretu. Alonso nentis, et konkurentide jaoks on see halb uudis.

«Arvan, et Mercedeste ülemvõim ei ole veel lõppenud. Arvan, et nad on väga-väga tugevad,» rääkis Alonso. «Nad teevad testisõitudel väga huvitavaid asju. Sellise arvu ringide läbimine näitab, et sul on asjad väga selged. Kui lisada sinna veel nende potentsiaal, siis on nad arvatavasti ülitugevad, isegi tugevamad kui kahel viimasel aastal,» tunnistas McLareni sõitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles