Video: Lowry elu mäng tõi Raptorsile liidrite põnevas vastasseisus võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyle Lowry (paremal).
Kyle Lowry (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA kohtusid omavahel idakonverentsi kaks hetke paremat meeskond Cleveland Cavaliers ja Toronto Raptors ning kodupubliku rõõmuks sai Raptors 99:97 võidu. Peakangelaseks kerkis Kyle Lowry, kes kogus karjääri isiklikku punktirekordit tähistavad 43 punkti ja tabas 3,9 sekundit enne lõpusireeni ka otsustava viske.

Lisaks 43 punktile andis Lowry ka 9 korvisöötu. Terrence Ross lisas 15 ning Bismack Biyombo ja Jonas Valanciunas mõlemad 11 punkti. Cavaliersile tõi LeBron James 25 punkti, võttis 8 lauapalli ja andis 7 korvisöötu, kuid tema võimalik võidukolmene ei tabanud lõpusekundil isegi korvirõngast. Kevin Love'i arvele kanti 20 punkti. Neljanda järjestikuse võidu võtnud Raptors jääb nüüd Cavaliersist tabelis maha vaid kahe võiduga.

New York Knicks sai kodusaalis 108:95 jagu Orlando Magicust, Carmelo Anthony viskas meeskonna parimana 19 punkti, võttis 11 lauapalli ja andis kuus korvisöötu. Kristaps Porzingis toetas teda 18 punktiga, kõik Knicksi algviisikumehed viskasid seejuures vähemalt 14 punkti. Orlandole tõi Nikola Vucevic 18 punkti.

Idakonverentsi viimase play-off-koha eest võitlust pidav Charlotte Hornets alistas võõrsil 96:95 Indiana Pacersi, võidukorvi tabas 2,4 sekundit enne mängu lõppu Kemba Walker. Hornetsi parim oli 26 punkti ja 13 lauapalliga Marvin Williams, Walker lisas 22 punkti ja 10 korvisöötu. Pacersit ei aidanud ka Paul George'i 32 punkti.

Chicago Bulls kaotas samal ajal 88:103 Atlanta Hawksile ning nüüd on nii Hornetsile kui ka Bullsil tabelis 30 võitu. Ühe võidu kaugusele jääb Detroit Pistons. Hawksile tõi Jeff Teague 19 punkti ja andis 9 korvisöötu, Al Horford lisas 18 punkti. Ilma reielihast raviva Derrick Rose'ita mänginud Bullsi resultatiivseimaks kerkis 20 punktiga Doug McDermott, Pau Gasol viskas 16 punkti ja võttis 17 lauapalli.

Teised tulemused:

Philadelphia 76ers - Washington Wizards 94:103

Dallas Mavericks - Denver Nuggets 122:116

Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 107:117

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies 95:112

Vaata tabeliseisu NBA lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles