Federer lükkas väljakule naasmise kuu aja võrra edasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Maailma edetabelis kolmandal kohal olev Roger Federer teatas, et lükkab tenniseväljakutele tagasituleku algselt plaanitust kuu aega hilisemaks. Põlvelõikusest taastuv 34-aastane šveitslane plaanis naasta märtsis peetavaks Indian Wellsi turniiriks, kuid nüüd näeb teda alles aprillis Monte Carlo turniiril, vahendab BBC.

Karjääri jooksul 17 suure slämmi turniiri võitnud Federer rebestas jaanuaris põlvemeniskit, olles päev varem kaotanud Austraalia lahtiste poolfinaalis Novak Djokovicile. «Kuna aasta on pikk, ei taha ma tagasitulekuga kiirustada. Taastusravi läheb hästi, olen saanud väljakul ja jõusaalis korralikult treenida,» kirjutas šveitslane oma Facebooki kontol.

Federeri viimane suurturniiri võit pärineb 2012. aastast, kui ta jäi löömatuks Wimbledonis. Tema naasmine langeb kokku liivaväljakute hooaja algusega.

The Rehab for my knee is going really well! I have now had a lot of great practices on the court and in the gym. As it...

Posted by Roger Federer on Friday, February 26, 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles