Rekordi jooksnud Balta: üks käik jäi veel sisse panemata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustiku sisemeistrivõistluste avapäev pakkus häid emotsioone. Ksenija Balta jooksis välja Eesti rekordi ja Anna Iljuštšenko naasis tippsporti
Kergejõustiku sisemeistrivõistluste avapäev pakkus häid emotsioone. Ksenija Balta jooksis välja Eesti rekordi ja Anna Iljuštšenko naasis tippsporti Foto: Tairo Lutter

Ksenija Balta püstitas Lasnamäel toimuvatel kergejõustiku Eesti sisemeistrivõistlustel 60 m jooksus Eesti rekordi, kui sai kirja 7,29. Katrin Käärdi nimel olnud rahvusrekordi ületas ta ühe sajandikuga. Ühtlasi täitis Balta ka sise-MMi normi, kuid MMil osaleb ta vaid kaugushüppes.

«Tehniliselt kõik õnnestus, nii start kui jooks. Üks käik veel sisse panemata, sest treener keelas selle ära,» ütles Balta ETV spordisaatele. «Arvasin, et kui jooksen 7,40, siis on hästi, aga 7,29 näitab, et seis on veelgi parem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles