Eredalt säranud Robert Täht aitas Cuprumil võita Poola meistrit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kahes viimases voorus väljakult kaotusega lahkunud Lubini Cuprum naasis Poola Plusligas taaskord võitude teele, lõhates tõelise üllatuspommi. Võidumõtetega Lubini sõitnud valitsev Poola meister Rzeszowi Asseco Resovia tunnistas eestlastega tugevdatud Lubini esinduse ülekaalu, mis jättis favoriidi punktideta. 

Eesti koondise peatreener Gheorghe Cretu saatis tänavusel hooajal esmakordselt Poola kõrgliigas algkoosseisus väljakule nii Keith Puparti kui Robert Tähe, kes viibisid 3:0 (22, 30, 23)võidumängus väljakul kuni lõpuvileni. Senitoimunud 19 voorus vaid episoodiliselt mänguaega teeninudTäht säras täna 3400 pealtvaataja ees eredalt, kogudes mängu parima kasuteguri +11 juures teise resultaadi 18 punkti. Eesti koondislane lõi 33-st tõstet punktiks 14 (42%) ning lisaks ühe blokipunkti ja kolm serviässa, kirjutas volley.ee.

Pupart piirdus seekord üheteistkümne punktiga, millest seitse (37%) tulid rünnakul, kolm blokis ja üks pallingul. Pallingu vastuvõtul põhiraskust kandnud eestlaste aadressile oli 67-st Resovia servist suunatud koguni 48 (Pupart 29, Täht 19). Poola koondise üks liidritest Bartosz Kurek vastas külaliste ridades 15 ning Pärnu Võrkpalliklubis ja Selver Tallinnas mänginud Dmytro Pashytskyy 6 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles