Saalijalgpalli esimestes poolfinaalides olid võidukad United ja Enemat

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile õhtul tehti algust Triobet saaliliiga poolfinaalidega. Narvas toimunud mängus oli kohalik United FC ülekaalukalt 8:2 üle Nõmme BSC Olybetist.

Teises mängus jäi Tallinna FC Cosmos Viimsis 0:2 alla Tallinna SK Augur Enematile. Mõlemas mängus oli peakangelaseks võitjameeskonna väravavaht, kirjutas jalgpall.ee.

Poolfinaalides mängitakse kuni kahe võiduni. Esimene kohtumine toimub põhiturniiril madalama koha saavutanud võistkonna koduväljakul ning teine ja vajadusel ka kolmas mäng mängitakse põhiturniiril kõrgema koha saavutanud võistkonna koduväljakul.

Kõikides mängudes selgitatakse välja võitja. Normaalaja viigilise tulemuse korral mängitakse lisaaeg 2x5 minutit. Kui ka lisaaeg ei selgita võitjat, siis lüüakse 6m karistuslööke. Mõlemast võistkonnast lööb kolm mängijat. Kui ka pärast seda on tulemus viigiline, siis jätkatakse ühekaupa kuni võitja selgumiseni.

Täna selgus ka tõsiasi, et Tallinna FC Ararat TTÜ säilitas oma koha Triobet saaliliigas Tallinna FC Rinopal Ajaxi vastu. Ararat jäi peale 8:6, kuna avamäng lõppes Ajaxi 9:7 võiduga, siis tänu ühele võõrsil löödud enamväravale säiliski neile liigakoht. Mäng oli ülimalt dramaatiline, Ararat kaotas poolaja 0:3 ja oli vahepeal 7 minutit enne lõppu taga 2:5, aga tugev lõpuspurt sai seekord otsustavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles